Telecom

Er gaat niks boven persoonlijk contact. Dat wil je dus goed geregeld hebben.

Vraag een gemiddelde 16-jarige of hij weleens belt en hij kijkt je aan alsof je ‘m vraagt of hij weleens vuur maakt met stokjes. De WhatsApp-generatie groeit gestaag, maar binnen organisaties is bellen nog steeds de meest gebruikte vorm van communicatie. Dat zal ook nog wel even zo blijven, want er gaat niks boven persoonlijk contact. Dat wil je dus goed geregeld hebben.

Onze telecomoplossingen zijn van het ambachtelijke soort, type maatpak. Of het nou gaat om vaste telefonie of mobiele telefonie. Om simpele oplossingen of complexe vast-mobiel integraties over meerdere vestigingen. Wij zorgen dat het precies past binnen jouw organisatie.

Samenwerken

Hoe meer expertise, hoe makkelijker het voor je wordt. Daarom werken we samen met een aantal slimme partners. We bieden niet alleen onafhankelijk advies, maar nemen je ook een hoop zorgen uit handen. Met tools als Mobile Device Management en Telecom Management heb je het beheren van kosten en apparaten stevig in handen. Inzicht, controle en veiligheid: je tikt ze allemaal af.

Onze strategische partners zijn:

Onze oplossingen voor telecom

Vast mobiel integratie

Mobiel internet

Servicenummers

Meer info?

Wil je meer weten over onze telecomoplossingen? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Meer weten over telecom